EMSculpting

Få tonet krop og forbrænd fedt med EMSculpt

En EMSculpt maskine afgiver elektromagnetisk energi (HIFEM = High Intensity Focused Electro-Magnetic) via store pads. Magnetismen fremprovokerer sammentrækninger af dine muskler og på 30 minutter gennemgår du hele 20.000 af dem. Det svarer altså til 20.000 mavebøjninger eller 20.000 squats hvis det er ballerne som bliver behandlet.

Målgruppen

En EMSculpt behandling er ikke en slankebehandling, selv om der forbrændes fedt. Behandlingen toner kroppen og opbygger muskelmasse. Så behandlingen er specielt velegnet for personer, som i forvejen er fit – går til fitness, dyrker sport eller løbetræner. Alle kan få glæde af behandlingen, så længe man ikke er overvægtig.
Generelt om EMSculpt behandlingen

Man bør tage en kur på 4 (max 6) behandlinger med 4-7 dages mellemrum, for at få størst mulig effekt. Alle behandlinger tager 30 minutter.
Man starter med et lavt energiniveau, som langsomt øges, da behandlingen ikke må gøre ondt, men skal ramme det punkt, som klienten kan holde ud.

Du får sat 1 eller 2 pads på din mave afhængig af din størrelse.
Der startes med lav energi, som langsomt øges til det energiniveau, du kan tåle uden at føle smerte. I løbet af en kur vil du sandsynligvis opdage at du uden problemer kan holde til højere energiniveau, simpelthen fordi dine mavemuskler bliver stærkere.

I løbet af de 30 minutter udsættes din mave for det der svarer til 20.000 (muskelvækst og styrke) sammentrækninger – altså sammentrækninger som er kraftigere end det du vil være i stand til at gennemføre ved træning.
Musklerne vokser og bliver stærkere herefter over tid, samtidig med at der udvikles flere muskelfibre.

Både før- og efter et behandlingsforløb bør man fortsætte med at gå til fitness eller træning for at vedligeholde resultater. Der vil ofte kunne ses forskel med det samme eller indenfor et par dag, men endelige resultat af en EMSculpt-behandling vil først ses efter nogle uger. Faktisk viser studier, at der kan ses forbedringer op til 6 måneder senere. Man kan tage et opfølgende behandlingsforløb efter 6-12 måneder.

Priser

Mave/baller:
1-2 påsætninger
4 x behandling inden for 4 uger (anbefales hvis du er rimelig trænet)

Kr. 3.800,-

6 x behandling inden for 6 uger (anbefales hvis du er mindre trænet)

Kr. 5.500,-

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om en behandling eller er der andet du er i tvivl om - så udfyld denne formular og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på:

Telefon: 30 66 70 10

hvis du vil høre om jeg kan finde en tid som passer dig eller hvis du har spørgsmål.

2 + 4 =