Ansigtsbehandling

Til både kvinder og mænd.

Hvilken ansigtsbehandling er god til mig – og hvorfor?

At komme til en ansigtsbehandling er for nogen helt normalt – for andre helt nyt.

Vi vil sikre os på, at du vil føle dig godt tilpas, så snart du ankommer. Start evt. med en gratis konsultation, hvis du gerne lige vil fornemme klinikken og os først.

Nedenfor kan du få inspiration til at finde den ansigtsbehandling din hud kan have brug for:

ZhenCare Signatur Ansigtsbehandling med ansigtssauna. Der er ikke nogen som syntes at det er pænt med hudorme. Det gælder snavs fra miljøet, makeup-rester, cremerester. En  tør og træt hud føles heller ikke godt godt.

Når huden ikke er renset i dybden kan den ikke ånde, og der dannes ofte betændelse som kan give store porer, acne eller i værste fald, bylder.
ZhenCare signatur ansigtsbehandling med ansigtssauna åbner porerne op så snavs kommer meget letter ud fordi vi efterfølgende behandler med diamantpeeling som fjerner affaldsstoffer i undervævet. Behandling afsluttes med Beauty Angel lysterapi. (lysterapi aktiver bindevævsceller som laver elastin, fugt og kollagen). Med denne behandling vil du få en levende, strålende og klar hud. Desuden minimeres rynker og linjer samt forfiner hudens tekstur.

Behandling anbefales varmt til SOS Vinterhud/eksem.

Beauty Angel Lysbehandling med kollagenlamper aktiverer fibroblasterne (bindevævscellerne) i underhuden. Lyset tiltrækker og aktivere cellerne – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud! Du opnår en flot jævn hudtone. Slut med pigmentpletter, akne, aknear, dybe furer, eksem. psoriasis mm.

Til behandling med Beauty Angel lysterapi, kan tilkøbes specielle ansigtsmasker og læbemaske. Kr. 150/99,-

Diamantpeeling/microdermabrasion af huden er den mest effektive ansigtspeeling. Behandling mindsker rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden/porer effektivt i dybden. 

Frugtsyre-peel ansigtsmaske med 10% AHA frugtsyre, binder fugten bedre i huden, stimulerer kollagen produktionen, opstrammer og gør din hud mere livlig at se på.

DETOX ansigtsbehandling med aktivt kul. Detox-behandling til ansigtet fjerner akkumuleret snavs, bekæmper frie radikaler, glatter huden og forlænger cellernes levetid.

Grøn algemaske er fyldt med antioxidanter, proteiner og sunde fedtsyrer. Masken har antibakterielle og immunstimulerende egenskaber.

Japansk Lifting en en naturlig ansigtsbehandling, der kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Ansigtet løftes så at sige indefra.

Dermaoxy Oxygen behandling booster fugtfattig, slap og stresset hud med lækre vitaminer og hyaluronserum.

 

Ansigtsbehandlinger fra kr. 245,-

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om en behandling eller er der andet du er i tvivl om - så send mig en mail på ch@zhencare.dk

Du er også velkommen til at ringe på:

Telefon: 30 66 70 10

Hvis du vil høre om jeg kan finde en tid som passer dig eller hvis du har spørgsmål.