Ansigtsbehandling

Til både kvinder og mænd.

 Hos ZhenCare arbejder vi med de professionelle klinik-produkter fra Medex Copenhagen.
Resultaterne er både markante i klinikken og ikke mindst ved brug af hudplejeserien til hjemmebrug.

 

Fordi Medex produkterne er unikke, er det naturligt at alle vores ansigtsbehandlinger kan fås både af kvinder og mænd.

 

Der benyttes næsten altid diamantpeeling og Beauty Angel lysbehandling med kollagen booster creme til vores ansigtsbehandlinger, da denne er den mest aktive del af behandlingen.

Diamantpeeling giver en markant forbedring af din overhuds glathed, klarhed og tone. Desuden booster diamantpeeling affaldsstoffer væk i underhuden. Beauty Angel lysbehandlingen med kollagenlamper understøtter effektivt de aktive virkestoffer, stimulere collagen og fugtproduktionen dybt i huden. En fantastisk kombination, som forlænger virkningen af de enkelte behandlinger og styrker hudens barriere.

Frugtsyre-peel med 10% AHA frugtsyre, binder fugten bedre i huden, stimulerer kollagen produktionen, opstrammer og gør din hud mere livlig at se på. Behandlingen aktiverer cellefornyelsen og afhjælper hudskader. Frugtsyrebehandling er særdeles god på urenheder/akne samt betændelsestilstande.

Grøn algemaske er fyldt med antioxidanter, proteiner og sunde fedtsyrer. Masken har antibakterielle og immunstimulerende egenskaber. Grønne alger hjælper med at blødgøre kollagenfibrene og har derfor en særlig antiage-effekt mod for tidlig ældning og rynker i huden.

 

Ansigtsbehandlinger fra kr. 325,-

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om en behandling eller er der andet du er i tvivl om - så udfyld denne formular og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på:

Telefon: 30 66 70 10

hvis du vil høre om jeg kan finde en tid som passer dig eller hvis du har spørgsmål.

1 + 1 =