Ansigtsbehandling

Til både kvinder og mænd.

Hvilken ansigtsbehandling er god til mig – og hvorfor?

At komme til en ansigtsbehandling er for nogen helt normalt – for andre helt nyt.

Vi vil sikre os på, at du vil føle dig godt tilpas, så snart du ankommer. Start evt. med en gratis konsultation, hvis du gerne lige vil fornemme klinikken og os først.

Nedenfor kan du få inspiration til at finde den ansigtsbehandling du har brug for.

Ultra terapi med ultralyd er en ultralydsbehandling, hvor du får skudt energi, i form af fokuseret ultralyd, ned i det dybe lag af huden med præcise afstande. På den måde stimuleres hudens bindevæv til at regenerere sig selv, og resultatet bliver en naturlig opstramning af huden.

Beauty Angel Lysbehandling med kollagenlamper aktiverer fibroblasterne (bindevævscellerne) i underhuden. Lyset tiltrækker og aktivere cellerne – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud! Du opnår en flot jævn hudtone. Slut med pigmentpletter, akne, aknear, dybe furer, eksem. psoriasis mm.

Diamantpeeling/microdermabrasion af huden er den mest effektive ansigtspeeling. Behandling mindsker rynker og fine linjer i huden, og fjerne affaldsstoffer fra vævet. Ved hjælp af vakuumsuget renses huden/porer effektivt i dybden. 

Frugtsyre-peel ansigtsmaske med 10% AHA frugtsyre, binder fugten bedre i huden, stimulerer kollagen produktionen, opstrammer og gør din hud mere livlig at se på.

DETOX ansigtsbehandling med aktivt kul. Detox-behandling til ansigtet fjerner akkumuleret snavs, bekæmper frie radikaler, glatter huden og forlænger cellernes levetid.

Grøn algemaske er fyldt med antioxidanter, proteiner og sunde fedtsyrer. Masken har antibakterielle og immunstimulerende egenskaber.

Japansk Lifting en en naturlig ansigtsbehandling, der kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Ansigtet løftes så at sige indefra.

Dermaoxy Oxygen behandling booster fugtfattig, slap og stresset hud med lækre vitaminer og hyaluronserum.

 

Ansigtsbehandlinger fra kr. 235,-

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om en behandling eller er der andet du er i tvivl om - så udfyld denne formular og jeg vil ringe dig op hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe på:

Telefon: 30 66 70 10

Hvis du vil høre om jeg kan finde en tid som passer dig eller hvis du har spørgsmål.

2 + 10 =