Lash Lift med keratin

Lash Lift / Vippebuk af egne øjenvipper

Lash Lift – for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger.

Et nyt Lash Lift anbefales hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået et buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Metoden

Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel.

Derefter påføres Lash Lift permgel i ca. 10 min. hvorefter den neutraliseres. Vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.

Behandlingens varighed ca. 45 min.
Pris med farve 395,- Uden farve af 295,-

Vigtigt

Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler jeg IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter. Der er dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om en behandling eller er der andet du er i tvivl om - så send mig en mail på ch@zhencare.dk

Du er også velkommen til at ringe på:

Telefon: 30 66 70 10

Hvis du vil høre om jeg kan finde en tid som passer dig eller hvis du har spørgsmål.